Jump to content

Moore Stephens Rewinet Oy Ab

Tervetuloa Moore Stephens Rewinet Oy Ab:n kotisivuille. Olemme tilintarkastusyhteisö, jonka päätoimipiste sijaitsee Tampereella. Lisäksi meillä on sivutoimipisteet Helsingissä ja Hämeenlinnassa.

Asiakaskuntamme muodostuu eri kokoisista ja eri toimialoilla toimivista yhteisöistä. Palvelemme mm. pörssiyhtiöitä, rahoituslaitoksia, vakuutusyhdistyksiä, pääomarahastoja, eri toimialojen osakeyhtiö- ja henkilöyhtiömuotoisia pk-sektorin yrityksiä sekä eri kokoisia säätiöitä ja yhdistyksiä.

Olemme kansainvälisen Moore Stephens International Ltd:n tilintarkastusketjun jäsen Suomessa.

Moore Stephens International on toiminut kansainvälisesti yli 100 vuoden ajan ja kuuluu 12 kansainvälisesti merkittävimmän tilintarkastusketjun joukkoon. Moore Stephens International muodostuu 292 itsenäisestä jäsen- ja yhteistyöyrityksistä, jotka toimivat 103 eri maassa. Ketjulla on yhteensä 626 toimistoa ja sen yhteenlasketun henkilökunnan määrä on yli 26 000 henkilöä.

Moore Stephens International tarjoaa edustamissaan valtioissa tilintarkastuspalvelujen lisäksi muun muassa liiketoimintarakenteisiin sekä verotukseen liittyvää konsultointia.

 

Moore Stephens Version msVsite_1.0.3

Back to top